mobile apps

Kelebihan Dan Pentingnya Mobile Apps

1. Mobile Virtual Office & Mobile Store yang efektif

Kalau facebook, blogs atau platform online yang lain adalah untuk ‘online store or marketing’, tetapi dengan mobile aplikasi perniagaan anda ia dapat mengadakan 2 dalam satu, iaitu 1. “Virtual Mobile Office” yang efektif dan 2. IMEJ baru untuk ‘mobile Store’ anda.

2. Sentiasa Bersama Pelanggan Anda - Online atau Offline

Jika mobile aplikasi perniagaan anda di muat turun oleh pelanggan di smartphone mereka, perniagaan anda akan sentiasa bersama mereka walau mereka tidak online

3. Promosi atau kempen yang efektif

Anda dapat menyediakan satu pendekatan yang efektif untuk promosi atau kempen perniagaan di mobile aplikasi anda kerana mereka akan melihatnya terus di smartphone mereka.

4. Komuniti Perniagaan anda

Dengan jumlah pelanggan atau sesiapa yang memuat turun mobile aplikasi anda, secara tidak langsung telah menjadi ahli komuniti perniagaan anda di dalam dunia telefon pintar.

Ini akan menguntungkan perniagaan anda kerana dengan tersedianya komuniti perniagaan anda sendiri, anda dapat mengadakan “Customer Loyalty Program” (CLP) tanpa perlu mengeluarkan modal untuk mengadakan sistem untuk CLP tersebut.

5. Perniagaan anda tersedia di pasaran dunia

Dengan mempunyai mobile aplikasi di playstore (android) atau itune(I-phone) atau AppWorld (BB) atau kesemuanya, secara AUTO anda akan mempunyai website perniagaan anda sendiri di dunia Smartphone.

Ketiga-tiga tempat ini dapat diakses oleh kesemua pengguna Smartphone di seluruh dunia, mengikut jenis-jenis Smartphone yg seperti diatas, dan dapat Download mobile aplikasi anda, jika mereka berminat untuk mengetahui produk-produk anda dengan lebih lanjut

Perkongsian Ahli Yang Sudah Buat Mobile Apps Sendiri

Encik Sufian

Encik Hazhari

Puan Mastura 58 tahun

Anda akan dapat PELUANG MELANCONG ke LUAR NEGARA sebagai APPS Developer bersama KINGSMAN . Peluang untuk Anda bercuti secara PERCUMA yang akan diberikan kepada anda apabila anda mencapai satu TARGET membina Apps untuk Pelanggan anda. Duit Dapat , Berjalan pun dapat !!

Untuk maklumat lanjut , dapatkan Ebook ini sekarang!!